8 детски футболни отбора ще събере в Панагюрище II-ият Международен детски футболен турнир  Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков

8 детски футболни отбора ще събере в Панагюрище II-ият Международен детски футболен турнир Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков

 

София, 26.11.2019 г.

ПРЕСИНФОРМАЦИЯ

8 детски футболни отбора от България, Северна Македония и Гърция ще събере в Панагюрище II-ият Международен детски футболен турнир

Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков

Вход Свободен за 2-рото издание на турнира

 

Осем детски футболни отбора ще участват във Второто издание на Международния детски футболен турнир на името на Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков в Панагюрище 29 и 30.11.2019 г.. За втора поредна година ФК Оборище – Панагюрище ще се изяви като отборът-домакин на турнира, който се провежда в зала Арена Асарел – Панагюрище. В спортното съревнование ще участват футболисти от набор 2009-2010 от  ФК Вардар – Скопие /Северна Македония/, ФК Посейдон – Солун /Гърция/, ФК Витоша – Бистрица, ФК Левски – Раковски, ФК Миньор- Перник, ДФК Филипов – Казанлък, ФК

Международният футболен турнир „Проф. Д-р Л.Цоцорков“  се провежда съгласно правилата на Футбол 7, като и тази година спортното събитие се организира със съдействието на Българския футболен съюз.

Очаква се всички футболни отбори да пристигнат в Панагюрище още на 28.11 като тогава е предвидено и тегленето на жребия за групите. Тазгодишното издание на футболното събитие ще се открие от организаторът на събитието по спортната част и бивш футболист Жоро Славчев на 29 ноември, петък, в 9.00 ч., в спортната зала Арена Асарел. Предвижда се мачовете да се играят цял ден на 29 и 30 ноември, като следобяда във втория ден ще се играят финалите на победителите в групите; следвано от награждаването и мачът на „звездите“ – български футболисти от по-предишното футболно поколение срещу сборен тим от Балканските страни.

 

Заповядайте  на 29 и 30 ноември 2019 г. от 9.00 до 18.00 ч. на ул. „Кръстю Гешанов“ в Панагюрище, зала Арена Асарел на 2-рото издание на Международния детски футболен турнир „Проф. Д-р Лъчезар Цоцорков“! Входът свободен!

 

За повече информация  и при въпроси тел: (+359) 878468082

 

 

Вашият коментар