Очаква се 16 български и чуждестранни футболни отбори да вземат участие в международния футболен турнир за купата на „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище

Очаква се 16 български и чуждестранни футболни отбори да вземат участие в международния футболен турнир за купата на „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище

Очаква се  близо 16 футболни отбори от набор 2008 ще вземат участие в Международния детски футболен турнир за купата на „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище на 20 и 21 май 2019.  Спортното състезание се организира от „Тракийски хотелиери“ – собственик на Каменград Хотел&СПА в Панагюрище и с домакинството на Парк Хотел Асарел в града, с подкрепата на община Панагюрище и Българския футболен съюз. Мачовете ще се играят в продължение на 2 дни по 2 мача паралелно на зелени терени в града, като жребият за групите ще се тегли на 19 май, в 17 ч. в Парк хотел Асарел.

Чуждите отбори които ще се съревновават за купата на „Тракийски хотелиери“ са ФК Вардар – Скопие, Академия Пандев от гр. Струмица Македония, „Шутърс“ – Солун, румънския „Университатия“ –Крайова. Те ще си съперничат с нашите ФК „Локомотив“ – София, ФК „Локомотив“ – Пловдив, ФК Миньор – Перник, ФК Черноморец – Бургас, „Лион“ – Пловдив“, ФК Левски Раковски, местния „Оборище“ – Панагюрище, ФК Национал – София и  ФК Левски – София. Все още не е приключила окончателната селекция на отборите, като футболни клубове от цялата страна, които имат отбори в набор 2008 могат да изпращат заявки за участие до края на седмицата на office@tsotsorkov.com.

Организаторите на турнира „Тракийски хотелиери“ имат натрупан сериозен опит в организирането на спортни събития за деца и в домакинството на спортни прояви в професионалния спорт. Компанията  организира и Международния футболен турнир на името на проф. Д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра широка популярност миналата година покрай „мача на звездите“ с български футболни ветерани от САЩ 94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.

„Тракийски хотелиери“ е българска хотелска верига, основана през 2007 година, която управлява 5 хотелски обекта в 4 дестинации в страната – Панагюрище, София, Созопол, кк Боровец.

За повече информация и при въпроси тел. 0878468082

Вашият коментар